EN

Hunan Hongda Tea Co., Ltd. притежава 4,500 китайски акра чаени градини и си сътрудничи с над 15,000 12,000 китайски акра чаени градини. Разполага с преработвателен завод с площ от 238 15,000 квадратни метра с 9001 комплекта оборудване за обработка. Годишният му производствен и преработвателен капацитет е над 14001 XNUMX тона. В момента компанията е преминала ISOXNUMX, HACCP, GAP, ISOXNUMX и OHSMS. , Green Food и други сертификати.

Собствената марка на компанията „GAOQIAO“ е известна марка в Китай, а продуктите „GAOQIAO“ са продуктите на известната марка на Китай. Компанията има повече от 30 франчайз вериги магазина, 3 производствени бази за чай и сервизи и 16 чуждестранни OEM доставчици. Продуктите се изнасят в повече от 10 страни в Европа, Америка, Африка, Източна Азия, Централна Азия и Западна Европа.

Марката “GAOQIAO” се е ангажирала да разработва продукти за чай за любителите на чая по целия свят: зелен чай със свеж и сладък вкус; черен чай със силен и преливащ аромат; тъмен чай с мазна и кехлибарена супа; бял чай с натурален и плодов аромат и др. “GAOQIAO” винаги позволява на любителите на чая да се галят с възхищение и да се отпуснат в цветните чайни продукти.




Hunan Hongda Tea Co., Ltd.

Hunan Hongda Tea Co., Ltd. притежава 4,500 китайски акра чаени градини и си сътрудничи с над 15,000 12,000 китайски акра чаени градини. Разполага с преработвателен завод с площ от 238 15,000 квадратни метра с XNUMX комплекта оборудване за обработка. Годишният му производствен и преработвателен капацитет е над XNUMX XNUMX тона.

Copyright © Hunan Hongda Tea Co., Ltd. Всички права запазени Блог